Technische eigenschappen

Twee modellen

TYPE 1

Braadspit en barbecue op hout en houtskool

  • Een grote vuurhaard zorgt voor een homogeen braden
  • De vlammen zorgen voor een attractieve sfeer, wekt de aandacht van de aanwezigen.
  • De houtskool kan gebruikt worden voor de barbecue aan de andere zijde.
  • Barbecue voor het braden van kleine vleesproducten, warm houden van gebraden stukken.
  • Braden van vis en opwarmen van groenten zijn geen probleem.
  • De overkapping laat toe om verder te braden bij plotse onvoorziene regen.

TYPE 2

Braadspit op gas en barbecue op hout en houtskool

  • Meerdere, onafhankelijk regelbare, roosters zorgen voor een optimaal braadproces.
  • Gasbranders voor propaan, butaan en LPG.
  • Gasflessen zijn onafhankelijk van de braadspit, opvullen flessen is dus geen probleem.
  • Grote stralingswarmte, zowel voor de spitten als voor de barbecue.
  • Barbecue voor het braden van kleine vleesproducten, warm houden van gebraden stukken.
  • Braden van vis en opwarmen van groenten zijn geen probleem.

Technische gegevens

Afmetingen van het braadspit
In opstelling
Bij vervoer
Lengte
2110 mm
2110 mm
Breedte
1910 mm
1706 mm
Hoogte
2270 mm
2460 mm (*)
Gewicht
500 kg
500 kg

(*) Inclusief aanhangwagen van 500 mm

Verbruik
Spit en barbecue op hout of houtskool
Spit op gas en barbecue op hout of houtskool
Electrische toevoer (240V / 10Amp)
185 Watt
185 Watt
Spit – gasbranders (9 x 3kW)
n.v.t.
2kg / uur (*)

(*) Autonomie gas: gasfles van 10,5kg = 5 uur, gasfles van 12,5kg = 6 uur

Transport

Ontladen braadspit:

  • Ter plaatse brengen van de braadspit.
  • Bijgeleverde 4 vijzels plaatsen, en de braadspit opvijzen van de aanhangwagen.
  • Aanhangwagen verwijderen.
  • De 4 steunpoten instellen op de gewenste hoogte.
  • Braadspit, doormiddel van de vijzels, laten zakken tot de steunpoten op de grond staan.
  • Aansluiten van gasflessen en electriciteit 240 V/16 Amp.

Laden braadspit:

  • Omgekeerde werkwijze van ontladen.